Pohi:
150 g void
150 g suhkrut
15 g vanillsuhkrut
6 muna
100 g purustatud mandleid
150 g shokolaadi
75 g jahu
75 g tarklist
3 tl kypsetuspulbrit
Vormi maarimisex void & riivsaia
Immutamisex:
klaas musta kohvi,jahtunult
~ 50 ml Vana Tallinat
Vahele:
375 g mustsostra moosi
Taidis & kate:
2-3 kl kirsikompotti,norutatud
500 g vahukoort
75 g shokolaadi
Rasvaine vahustada.Edasi vahustades lisa vahehaaval suhkur & munakollased,siis riivitud shokolaad,mandlipuru,jahuga segatud kypsetuspulber & tarklis.
Munavalged vahustada eraldi tugevax vahux,lisada ornalt segades taignasse.
Taigen panna keskmise suurusega lahtikaivasse koogivormi & kypseta 180C juures 45-50 min.Voi kui tikk puhtalt valja tuleb.
Jahtunud kook loika kolmex.
Aseta alumine ketas koogialusele,immuta,maari peale moosi,siis vahukoor & kirsid.
Sellele aseta teine ketas,immuta & kata samamoodi kui esimene.
Peale kolmas ketas,mille loikepind immutada.
Tordi peale & kylgedele maari suurem kogus vahukoort.
Peale soelu kakaod voi riivi shokolaadi.Kaunista kirssidega...
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.