Sunday, December 13, 2015
Granadilli & Valge Shokolaadi Suflee
90 g valget shokolaadi
4 muna
napuotsatais soola
poole sidruni mahl
4 spl suhkrut
1 -2 granadilli
Ahi 190C.
Aseta kypsetusplaat ahju sooja.
Voita 4 sufleevormi.Kata suhkru & kakaoga.Raputa yleliigne valja.
Sulata shokolaad.Vaata siit kuidas shokolaadi sulatada
Loo munavalged vahtu napuotsatais soolaga .Tasapisi lisa 2 spl suhkrut,vahusta kuni vaht on tugev & laikiv.
Lisa sidrunimahl.
Vahusta munakollased 2 spl suhkruga kuni saad helekollase kreemi.
Sega munakollastele hulka shokolaad & granadillid.
Lisa 1/4 munavalgevahust,sega labi.Nyyd lisa ettevaatlikult munavalged,sega kergelt labi.
Tosta segu suflee vormidesse,silu pealt.Libista sormega yle servade.
Tosta vormid sooajale kypsetusplaadile,pane ahju & kypseta 12 min voi kuni sufleed on ilusti kerkinud & kuldne.Ara anna jarele kiusatusele ahjuust varem avada,sest sufleed voivad siis kokku vajuda!
Raputa yle tuhksuhkruga.
Serveeri kohe maasika kastmega:
Pyreesta varsked maasikad suhkruga,lisa natuke sidruni mahla..
Vaata siit kuidas sufleed teha
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.