85 g suhkrut
85 g tumedat shokolaadi,sulatatud & kergelt jahutatud
4 munavalget
1 munakollane
200 g varskeid kirsse (mustad)
Eelsoojenda ahi 200C juurde.Aseta kypsetusplaat ahju sooja.
Sega kokku sulatatud shokolaad & munakollane.
Vahusta munavalgeid koos naputais soolaga kuni monusalt vahune,vahehaaval lisa edasi vahustades suhkur kuni saad kova laikiva vahu.
Tasapisi sega munavlged shokolaadiga.
Voita korralikult 4 umbes 200 ml mahuga sufleevormi.Kata koik pohi & seinad suhkruga,raputa yleliigne valja.
Lao vormide pohja puhastatud kirsid.
Vala shokolaadi segu yle,tasanda noaga & jooxe sormega ymber serva.
Aseta vormid kuumale kypsetusplaadile & kohe ahju.Kypseta ca 12 min kuni ilusti kerkinud.Ara mingil juhul vahepeal ahju ust ava,siis voib suflee kokku vajuda.
Vota sufleed ahjust,pane suflee sisse 1-2 tl vanilla jaatist,raputa peale tuhksuhkrut,korvale veel moned kirsid.
Serveeri kohe sest suflee vajub lopux kokku niikuinii.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.