Thursday, May 26, 2011
Maksa Pasteet Apelsiniga
100 g void
1 vaike sibul,hakitud
1 purustatud kyyslaugu kyys
250 g maxa
1/2 apelsini riivitud koor+1 spl mahl
1 spl konjakit(soovi korral)
Prae sibul poole voi kogusega kuni klaasjas,lisa kyyslauk & kuumuta veel 1 min.Tosta taldrikule.
Puhasta max & prae pannil koos apelsini koorega 2-3 min kuni ymbert pruunistunud aga seest veel roosakas.
Lisa konjak kui soovid,kuumuta 30sek.Tosta max nyyd sibulaga kokku,lase vaheke jahtuda,siis purusta blenderis,lisa ylejaanud voi & apelsini mahl,pyreesta kuni valmis.Maitsesta & tosta kausiga kaetult jahedasse kohta settima vahemalt 1 tund.
Serveeri toatemperatuuril.
Sailib kylmas 3 paeva kui enne nahka ei pista..
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.