1,5 kg kana
4-5 porgandit
1 kg kartuleid
sibul,hakitud
kanamaitseainet
Kana taidis:
3-4 tomatit,loika neljax
basiilikut,rebi tykkidex
50 g void,vaixed kuubikud
Kaste:
100 ml hapukoort
500 ml kylma vett
1-2 spl jahu
sool,pipar
Ahi 190C.
Taida kana,seo kinni & ahjupannile klaasitaie veega.
Maari kana oliga & raputa peale maitseainet & soola voi topi naha vahele.
Pana ahju kypsema 1h.Kasta aegajalt kana enda mahladega pannilt.
Lao juurviljad korvale,maitsesta & tagasi ahju kuni valmis,umbes 45-50 min.
Tosta kana ette vaatlikult taldrikule.Kalla kaste ahjupannile & sega kergelt labi.Tosta kana tagasi & koik koos ahju 10-15 min kuni kaste on labi podisenud.Keera kana ringi vahepeal,et kaste ilusti labi imbux iga kylje pealt.Maitsesta kui vaja.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.