250 ml piima+vee segu voi lihtsalt vett
25 g parmi
~400 g jahu
1 tl soola1 spl suhkrut
40 g void
Taidis:
4 muna,keedetud,hakitud
4 porgandit,keedetud,riivi jameda riiviga
sool,suhkur
1 muna
50 g void,sulata
Peale puistamisex:
seesami seemned
korvitsa seemned
lahtiloodud muna pintseldamisex
Valmista parmitaigen.
Pool veest-piimast lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm piim voi vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Pane tainas voitatud & jahutatud ahjuplaadile,pressi keskele taidise jaox oonsus.
Sega kokku koik taidise ained & tosta taignale.Kerkima poolex tunnix.Pintselda servad munaga,raputa peale seemneid & ahju 200C juurde kypsema 25 min voi kuni valmis.
Serveeri rohelisega.
Vaga imeilus & mahlane suutais!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.