Wednesday, January 17, 2018
Valge Shokolaadi Mussee Banaani & Granadilliga
250 g valget shokolaadi
2 tl zelatiini pulbrit
450 ml vahukoort
25 g tuhksuhkrut
1 banaan
1-2 granadilli
Sulata shokolaad.
Sulata zelatiin opetuse jargi pakendil.
Kuumuta kergelt potis suhkur & veerand koorest,siis vala juurde sulatatud zelatiin.Sega koik pohjalikult labi,ara keema lase.
Nyyd vala see kooresegu sulatatud shokolaadiga kokku,sega kuni monus kreemjas.
Loo ylejaanud vahukoor korralikult vahtu & sega shokolaadikreemiga.
Tosta mussee magustoidukaussidesse & lase kylmas tarretuda vahemalt 2 tundi.
Serveeri banaani viilude & granadilliga.Suureparaselt sobib juurde ka maasikas.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.