Thursday, October 6, 2011
Focaccia
Ei ole sai ei ole pitsa on hoopis focaccia.Klassikaline kaib lihtsalt meresoola & oliivoliga.Taigen pressi yle plaadi & torka sormedega lohud sisse,et kui rohkelt oliivoli peale niristad,siis koguneb see lohkudesse & annab monusa maitse.Siis raputa aga meresoola peale & ahju!
Parmitaigen:
30 g parmi
1 spl suhkurt
175 ml vett,toasoe
500 g jahu
2 spl oliivoli
1 tl soola
2 spl hapukoort
Katted:
1. 600 g kirsstomateid
2-3 spl oliivoli
peotais basiilikut,rebi tykkidex
meresoola,pipart
riivitud juustu
2.2 suurt tomatit
100 g suitsuvorsti tykelda voi viiluta
50-100 g riivitud juustu
soola,pipart
2-3 spl oliivoli
3.seesami seemned
seesamiseemne oli voi oliivoli
4.200 g pestot
2 kanarinda
3 spl oliivoli
60 ml maitserohelist,hakitud
300 g mozarellat
200 g piiniaseemed,rostitud(soovi korral)
Veereta kanarinnad maitserohelise segus & prae olis kuni valmis.Jahuta & viiluta diagonaalselt.
Maari focaccia tainas pestoga.
Lao kanaviilud pestole. Pudista mozarella peale.
Kypseta.
Kui juust on sulanud raputa peale piiniaseemned.
5. 1 sibul,viiluta
musti oliive
paikesekuivatatud tomateid olis,tykelda
viilutatud shampinjonid
1 paprika,kuubikud
6.2 sibulat,viiluta
3 kyyslaugu kyynt,purusta
60 ml void
2 tl itaalia maitserohelist
200 ml riivjuustu
2 spl parmesani
7.2 spl oliivoli
2 tl oreganot
2 tl kyyslaugusoola
4 spl parmesani
8.3 spl oliivoli
2 suurt kyyslaugukyynt,purustatud
rosmariini
1 spl meresoola
9.200 g hakkliha
1 sibul,viiluta
hakklihamaitseainet
soola,pipart
majoneesi
peterselli
riivitud juustu
Prae hakkliha & sibul,maitsesta.
Maari tainas majoneesiga.Tosta hakklihasegu peale,koos mahladega pannilt.
Raputa peale peterselli & riivitud juustu.
Valmista parmitaigen.
Kaesoojale veele sega hulka hapukoor & oliivoli.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 30 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Pressi taigen yle ahjuplaadi,suru nappudega lohud sisse,lao peale mis meeldib & kerkima 20 min.
Kypseta 200C juures 25 min voi kuni valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.