Thursday, October 27, 2011
Porgandi Pirukad
250 ml piima,kaesoe
30 g parmi
6-7 dl jahu
0,5 tl soola
4 spl suhkrut
75-100 g void
1 muna
Taidis:
4 muna,keedetud,hakitud
4 porgandit,keedetud,riivi jameda riiviga
sool,suhkur
1 muna
50 g void,sulata
Peale puistamisex:
seesami seemned
korvitsa seemned
lahtiloodud muna pintseldamisex
Valmista parmitaigen.
Sulata parm suhkruga,lisa kaesoojale piimale.
Sega juurde jahu,sool,pehme voi & muna.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Valmista taidis:
Sega koik kokku,maitsesta.
Rulli taigen jahusel laual lahti,loika valja nelinurgad(umbes 16,oleneb muidugi kui suured pirukad tulevad)
Tosta taidis keskele,keera yx taignanurk yle taidise vastas oleva nurga vastu,suru koik servad kokku,void kahvli seljaga kokku pressida.
Tosta oma pirukad voitatud & jahuga yle puistatud ahjuplaadile,kata ratikuga & lase kerkida ca 20 min.
Pintselda munaga,raputa peale seemneid & ahju 200C juurde kypsema 25 min voi kuni valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.