Wednesday, October 19, 2011
Piimakissell Õunte & Rosinatega
500 ml piima
4-5 ouna,koori,tykelda
100-150 g suhkrut
2 spl tarklist
paar peotait rosinaid
Keeda ounad 2,5 klaasi veega pehmax,aja labi soela.
Tosta pyree tagasi tulele,lisa rosinad,lase keema.
Sega tarklis klaasi piimaga,vala ettevaatlikult pidevalt segades pyreele.
Lase jalle keema tousta,siis lisa ylejaanud piim & suhkur,maitse jargi.
Kui kissell paxenenud,tosta tulelt & jahuta.Sega aegajalt et kilet ei teki.
Serveeri kypsisepuruga.Ise kasutasin amaretto kypsiseid.
Maitsvaid retsepte õuntest kaasblogijatelt:
Õunakook pähklisel põhjal : Silja, Food & Paris
Õuna-apelsini juustukook: Silja, Food & Paris
Õuna- mandlikoogid : Maitse asi
Martsipanised õunamuffinid toorjuustuglasuuriga:Maitse asi
Ahjuõunad iirisekattega:Kissu Kokkab
Pisarakook :Delight Cafe.
Seene-kartulisalat:Paprika
Šokolaadi-õunakook tšilliga :Midagi head..
Õunakorvid:Armastus küpsetamise vastu
Ahjuõunad vanillikastmega:Helena Köögis
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.