Friday, August 12, 2011
Tagurpidi Ananassi Kook
1 vaike ananass,eemalda sydamik,viiluta
75 g suhkurt
25 g void
170 g jahu
2 muna
150 ml piima
55 g suhkurt
1-2 granadilli
peotais vaarikaid
Sulata voi pannil.
Raputa suhkur pannile.Ara sega.
Laota ananassi viilud peale.
Lisa vaarikad.void kasutada ni kylmetatud kui varskeid.
Kuumuta kuni hakkab kergelt karamellistuma.
Samal ajal vispelda munad,suhkur,jahu & piim kokku.
Sega juurde granadill.
Vala taigen ananassile,tasanda.
Kypseta 220C juures 20-30 min kuni pealt kuldne.
Vota ahjust & keera kohe taldrikule.
Serveeri soojalt vahukoore voi vanilje jaatisega.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.