Friday, August 19, 2011

Kirsi Tiramisu


6 spl Apelsini likoori(Grand Marnier) vm sobivat
500 g kohupiima kreemi,toasoe
250 ml vahukoort
100 g suhkurt
1 tl vanilje extrakti
ca 28 daamisõrmeküpsiseid (pikad keelekesed)
300 g kirsse,poolita

Riivitud shokolaadi kaunistusex
250 ml marjamahla niisutamisex

Sega mahl & 4 spl likoori vaixes kausis.
Teises nous sega kokku kohupiima kreem & ylejaanud 2spl likoori.
Eraldi nous vahusta vahukoor,suhkur & vanilje.
Sega kokku vahukoor & kohupiima kreemi segu.
Aseta pooled mahlas niisutatud kypsised magustoidu vormi pohjale.
Pool kohupiima kreemist tosta kypsistele,peale lao pool kirsi kogusest.
Nyyd jalle lao peale mahlased kypsised,siis ylejaanud kreem & kirsid.
Kata & aseta kylmkappi vahemalt 3 tunnix.
Enne serveerimist riivi peale shokolaad.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...