Thursday, December 23, 2010

Shokolaadi-Johvika Vaht


Neljale

200 g shokolaadi,hakitud
3 spl varsket kanget kohvi
25 g void,tykid
2 spl Vana Tallinnat (voib ka olla brandi voi shokolaadi likoor..)
3 suurt muna

Kompoti jaox:
150 g johvikaid
75 g suhkrut
2 spl Vana Tallinnat(jalle voib asendada,muide apelsini likoor laheb nii hasti..)

Pane jovikad potti koos sirtsu vee & suhkruga.Keeda vaixelt umbes 5 min.,kuni marjad lohkevad.Pyreesta & lisa likoor.Jaga pyree nelja pokaali vahel.Jahuta.
Sulata shokolaad,kohv & voi yheskoos keeva vee vanni kohal,sega kuni tekib ilus laikiv kreem.Vaata kuidas shokolaadi sulatada .Vota tulelt .Lisa likoor & loo sisse munakollased kui shokolaad veel kuum on,siis jahuta toatemperatuurini.
Eraldi vahusta munavalged tugevax vahux.Sega moni lusikatais munavalgevahtu shokolaadiga,et see ohulisem olex,seejarel sega ettevaatlikult ylejaanud munavalged juurde.
Tosta vaht pokaalidesse.Jahuta kylmkapis vahemalt 6 h.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...