Neljale
200 g shokolaadi, hakitud
3 spl varsket kanget kohvi
25 g void, tykid
2 spl Vana Tallinnat (voib ka olla brandi voi shokolaadi likoor..)
3 suurt muna
Kompoti jaox:
150 g johvikaid
75 g suhkrut
2 spl Vana Tallinnat (jalle voib asendada, apelsini likoor laheb nii hasti..)
Pane johvikad potti koos sirtsu vee & suhkruga.
Keeda vaixelt umbes 5 min., kuni marjad lohkevad.
Pyreesta & lisa likoor.
Jaga pyree nelja pokaali vahel. Jahuta.
Sulata shokolaad, kohv & voi yheskoos keeva vee vanni kohal, sega kuni tekib ilus laikiv kreem.
Vota tulelt.
Lisa likoor & loo sisse munakollased kui shokolaad veel kuum on, siis jahuta toatemperatuurini.
Eraldi vahusta munavalged tugevax vahux.
Sega moni lusikatais munavalgevahtu shokolaadiga, et see ohulisem olex, seejarel sega ettevaatlikult ylejaanud munavalged juurde.
Tosta vaht pokaalidesse. Jahuta kylmkapis vahemalt 6 h.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.