Tuesday, May 17, 2011

Porgandi Pirukas


250 ml piima+vee segu voi lihtsalt vett isegi
25 g parmi
~400 g jahu
1 tl soola
1 spl suhkrut
40 g void

Taidis:
4 muna,keedetud,hakitud
4 porgandit,keedetud,riivi jameda riiviga
sool,suhkur
1 muna
50 g void,sulata

Peale puistamisex:
seesami seemned
korvitsa seemned
lahtiloodud muna pintseldamisex

Valmista parmitaigen.

Pool veest-piimast lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm piim voi vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Pane tainas voitatud & jahutatud ahjuplaadile,pressi keskele taidise jaox oonsus.
Sega kokku koik taidise ained & tosta taignale.Kerkima poolex tunnix.
Pintselda servad munaga,raputa peale seemneid & ahju 200C juurde kypsema 25 min voi kuni valmis.



Serveeri rohelisega.
Vaga imeilus & mahlane suutais!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...