Wednesday, May 25, 2011

Valge Shokolaadi Mussee Banaani & Granadilliga


250 g valget shokolaadi
2 tl zelatiini pulbrit
450 ml vahukoort
25 g tuhksuhkrut
1 banaan
1-2 granadilli

Sulata shokolaad.
Sulata zelatiin opetuse jargi pakendil.
Kuumuta kergelt potis suhkur & veerand koorest,siis vala juurde sulatatud zelatiin.Sega koik pohjalikult labi,ara keema lase.
Nyyd vala see kooresegu sulatatud  shokolaadiga kokku,sega kuni monus kreemjas.
Loo ylejaanud vahukoor korralikult vahtu & sega shokolaadikreemiga.
Tosta mussee magustoidukaussidesse & lase kylmas tarretuda vahemalt 2 tundi.
Serveeri banaani viilude & granadilliga.Suureparaselt sobib juurde ka maasikas.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...