Monday, February 13, 2012

Šokolaadi & Vaarika Marmorkook


200 g jahu
1 spl kypsetuspulbrit
200 g suhkrut
200 g void,toatemperatuuril
4 muna,klopi lahti
3-4 spl hapukoort
100-150 g shokolaadi,tykelda
1-2 spl kakao pulbrit
~150 g kylmuytatud voi varskeid vaarikaid
vanilla extrakti
mandli helbeid

Eelsoojenda ahi 200C.
Voita & kata ca 20x30 ahjuplaat kypsetuspaberiga.
Soelu jahu & kypsetuspulber kaussi,seejarel lisa suhkur.
Lisa voi & munad,sega kuni ilusti yhtlane.
Tosta pool taignast eraldi kaussi koos vaarikate(kui kasutad kylmutatud vaarikaid,siis nii lisagi,ilma sulatamata) & vaniljega.
Teisele poolele lisa kakao & shokolaadi tykid.
Tosta lusikahaaval vaheldumisi molemad taignad ahjuplaadile,tomba pealt kergelt siiruviirulisex.
Puista peale mandli helbed.
Kypseta ca 25 min kuni valmis.Jahuta.
SErveeri tuhksuhkruga kaetult,vanilje jaatisega voi vahukoorega.Vaga hasti sobib siia ka vaarika kaste..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...