Monday, August 16, 2010

Kibuvitsa Siirup




1 kg kibuvitsa marju,puhastatud & tykeldatud
1 kg suhkurt
Soel & marli.

Lase 2 l vett suures potis keema.Viska sisse kibuvitsad,lase jalle keema,vota tulelt & jata kaane alla umbes poolex tunnix tombama,sega aeg ajalt.
Pressi mahl labi soela.Pane korvale.
Pane 1l vett keema,lisa norutatud kibuvitsad & aja uuesti keema.Jalle vota tulelt ning lase kaane all pool tundi tommata & soelu nagu enne.
Eemalda kibuvitsa marja pudi.
Pane molemad mahlad kokku puhtasse potti,keeda kuni pool mahlast on aurustunud.Vota tulelt.
Lisa suhkur & sega kuni taiesti lahustunud.Pane uuesti keema tugevalt umbes 5 min.
Nyyd vala siirup steriliseeritud pudelitesse.Sule kohe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...