Sunday, March 20, 2011

Kevade Alguse Sai


350 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
2 spl suhkrut
35 g void
250 ml piima

100 g pahkli-kuivatatud puuvilja segu (metspahklid,kreeka pahklid,pistaatsia pahklid,rosinad,kuivatatud johvikad,kirsid,goji marjad...)
100 ml ounamoosi voi tee ise ouna kaste:

2 suurt haput ouna
40 g void
1oo g suhkrut
Koori & tykelda ounad,pane voi & suhkruga potti.
Keeda vaixel tulel labi kuni ounad pehmed,umbes 10-15 min.
Mis yle jaab,pane purki & kylma,teinekord hea jalle votta.

Valmista parmitaigen:

Pool piimast lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm piim.Peaxid saama kaesooja segu.

Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Lisa tykeldamata pahklisegu.Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Rulli kyllalt paxult lahti jahusel laual.
Loika valja lill,keskele auk.Ylejaanud taignajupid matsi pallix,poolita.
Yx pall pane lille keskele,kata ounamoosiga.Teine pall peale.
Kerkima ca 30 min.
Pintselda lahtiklopitud munaga & kypseta 200 C juures 30-40 min voi kuni valmis..

Kata tuhksuhkruga.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...