Thursday, March 3, 2011

Juustu Bostoni Sai


400 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
1 tl suhkrut
30 g void
250 ml sooja vett
100 ml leiva juuretist voi hapukoort

150 g riivitud juustu
50 g void,sulatatud
chilli pulbrit kui soovid

Valmista parmitaigen.
Pool veest lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Sega hulka juuretis voi hapukoor.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 30 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Rulli taigen lahti jahusel laual,pintselda voiga,raputa peale vaheke chillit & puista yle riivjuustuga.
Rulli taigen kokku & loika umbes 2-3 cm tykkidex.
Pane tykid ymmarguse vormi pohjale yxteise korvale & kerkima 20 min.
Maari sai lahtiloodud munaga,puista yle seesami seemnetega.
Kypseta 200C juures 25 min voi kuni valmis.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...