Wednesday, March 30, 2011

Viineripirukad


400 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
1 spl suhkrut
35 g void
250 g vett
100 ml hapukoort

Viinereid 16 piruka jaox
100 g riivitud juustu
50 g void

Valmista parmitaigen.
Pool veest lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm,lopux hapukoor.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.Jaga taigen kahex.
Kumbki osa rullida ringikujuliseks,umbes 30 cm labimooduga.Pintselda voiga,puista yle riivjuustuga.
Ringid lõigata tainanoaga kaheksaks sektoriks.
Aseta iga viiner sektori laiemale osale & rulli kokku valjastpoolt sissepoole.
Aseta voitatud & jahuga ylepuistatud kypsetusplaadile,kata ratikuga & lase kerkida umbes 30-40 min.
Kypseta 250C juures 15 min voi kuni kuldpruunid.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...