Monday, July 25, 2011

Paprikaga Sealiha Medaljonid


400g-500g sealiha fileed,loika medaljonid
30 g void
2 keskmist sibulat,haki
1-2 spl paprika pulbrit
250 ml kanapuljongit,valmista puljongikuubikust
1-2 spl tomatipastat
1 punane paprika,viiluta
1 spl jahu
125 ml hapukoort
1 sidruni riivitud koor
sool,pipar
basiilikut

Koigepealt prae seliha medaljonid olis kuni molemalt poolt ilusti pruunistunud.Maitsesta soola,pipraga & tosta taldrikule.
Prae samal pannil voiga sibulad kuni klaasjad,lisa paprika pulber,sega ilusti labi.Ara paprikat yle kuumuta,siis laheb morux.
Vala pannile kanapuljong,lisa tomatipyree & lase hauduma.Tosta leeme sisse sealiha medaljonid & paprika viilud,hauta ca 5 min.
Sega jahu hapukoorega & lisa pannile,keeda kuni kaste on paxenenud.
Maitsesta,haki peale basiilikut & raputa peale riivitud sidrunikoor.
Serveeri pasta voi riisiga naitex.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...