Wednesday, October 19, 2011

Piimakissell Õunte & Rosinatega


500 ml piima
4-5 ouna,koori,tykelda
100-150 g suhkrut
2 spl tarklist
paar peotait rosinaid

Keeda ounad 2,5 klaasi veega pehmax,aja labi soela.
Tosta pyree  tagasi tulele,lisa rosinad,lase keema.
Sega tarklis klaasi piimaga,vala ettevaatlikult pidevalt segades pyreele.
Lase jalle keema tousta,siis lisa ylejaanud piim & suhkur,maitse jargi.
Kui kissell paxenenud,tosta tulelt & jahuta.Sega aegajalt et kilet ei teki.
Serveeri kypsisepuruga.Ise kasutasin amaretto kypsiseid.


Maitsvaid retsepte õuntest kaasblogijatelt:

Õunakook pähklisel põhjal : Silja, Food & Paris  
Õuna-apelsini juustukook: Silja, Food & Paris
Õuna- mandlikoogid : Maitse asi
Martsipanised õunamuffinid toorjuustuglasuuriga:Maitse asi  
Ahjuõunad iirisekattega:Kissu Kokkab 
Pisarakook :Delight Cafe. 
Seene-kartulisalat:Paprika 
Šokolaadi-õunakook tšilliga :Midagi head.. 
Õunakorvid:Armastus küpsetamise vastu  
Ahjuõunad vanillikastmega:Helena Köögis 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...