Friday, November 4, 2011

Hakklihapallid Kyyslaugu & Juustuga


400 g sea hakkliha
150 g hapukoort
~2 dl riivsaia
1 sibul,riivi
1 suurem kyyslaugu kyys,riivi
1 muna
sool,pipar
peterselli,hakitud
Taidisex:
~100 g riivitud juustu

Sega koik ained kokku,maitsesta.
Vormi yhesuurused pallid,asetades iga lihapalli sisse juustu.Umbes kreeka pahkli suurused naitex.
Aseta kylmkappi 30 minutix.
Prae vaikeste kogustena pannil kuni ymbertringi pruunistunud.
Voib ka ahjus kypsetada,eriti kui soovid suuremaid lihapalle.
Serveeri omaette hapukoorega voi kartulipudruga voi siis pasta & valge kastmega..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...