Tuesday, November 8, 2011

Kapsarullid


1 suur kapsapea
500 g hakkliha
1 kl keedetud riisi
1 keskmine sibul,haki
sool,pipar

Kaste:
ca 1 kl vett
2 spl jahu
2-3 spl hapukoort
sool,pipar

Loika kapsal juurikas valja.
Aseta kapsas suurde potti,kata veega,lase keema.
Hakka ettevaatlikult keemise ajal valimisi lehti eemaldama nii kui nad pehmenevad,tosta taldrikule jahtuma.
Sega kokku koik taidise koostisained,maitsesta.
Tosta umbes spl jagu taidist kapsalehele,rulli kokku nii et taidis kuskilt valja ei tule.Kinnita niidiga.
Pruunista rullid pannil ymbertringi.
Kalla peale keev vesi,just niipalju,et rullid kaetud saab.Madalal kuumusel hauta kaetult umbes 30-40 min.
Voib ka ahjus hautada.
Enne kastme tegemist voix rullidelt niidid eemaldada.
Kastme jaox sega koik kastme ained kokku korralikult & vala kapsarullidele,hauta pidevalt segades kuni kaste paxeneb,maitsesta veel.
Sobib vaga hasti keedukartulite voi kartulipudruga!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...