Sunday, December 6, 2015

Banoffee


Pohi:
300 g shokolaadi kypsiseid(Selga)
100 g void
50 g metspahkleid,terved
Taidis:
100 g void
100 g suhkrut
375g karamelli kondenspiima.Void ka ise teha: pane purk kondenspiima potti keema veega koguaeg kaetult,2-3 tundi,jahuta enne avamist taielikult.
Kate:
4 vaga kypset banaani,viilutatud
poole sidruni mahl
300 ml vahukoort
vaniljega tuhksuhkrut
50 g riivitud tumedat shokolaadi

Sulata voi.
Rosti pahklid,lihtsalt pannile & pruunista,puhasta.
Purusta kypsised.
Sega koik kokku & kata 23 cm lahtikaiv kypsetuspaberiga kaetud koogivorm seguga.Patsuta yhtlasex & aseta kylma kuni teed karamellkreemi:
Kuumuta voi & suhkur kuni suhkur on taiesti sulanud & hakkab pruunistuma.Vala hulka kondenspiim & lase korrax keema.
Vala kohe pohjale & tagasi kylma tarduma vahemalt 1 tunnix.
Pritsi viilutatud banaanid sidrunimahlaga yle.
Vahusta vahukoor vanilje suhkruga.Sega pooled banaanid hulka.
Tosta vahukoor koogile,kata banaanidega & raputa yle riivitud shokolaadiga.
Kui kannatust on,siis lase veel vahemalt tunni kylmkapis seista,siis vota vormist serveerimistaldrikule.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...