Saturday, December 12, 2015

KOHUPIIMATORT MARMELAADIGA


Biskviitpohjad:
5 muna
5 spl suhkrut
5 spl jahu
1 tl kypsetuspulbrit
1-2 spl kakao pulbrit
Vahusta munavalged napuotsatais soolaga kergelt,siis lisa 1/3 suhkrut edasi vahustades kuni hoiab tugevalt kuju.
Munakollased vahusta ylejaanud 2/3 suhkruga,lisa munavalgetele.
Soelu sisse vahehaaval jahu,kypsetuspulber & kakao.
Jaota kogus poolex & kypseta kax pohja 23 cm labimooduga kypsetuspaberiga kaetud koogivormis 220C juures ca 10-15 min.

Taidis:
500 g kohupiimakreemi
75 g tuhksuhkurt
1/2 tl vanilla essentsi
1 apelsini riivitud koor & mahl
50 g tumedat shokolaadi,riivitud
250 g marja marmelaadi,tykeldatud
200 ml apelsini mahla immutamisex
kakao pulbrit peale raputamisex

Kata ca 23 cm lahtikaiva koogivormi pohi & seinad toidukilega.
Lisa kohupiima hulka tuhksuhkur,vanilla essents,apelsini koor & mahl.Sega koik ilusti labi.
Lisa riivitud shokolaad & siis marmelaadi tykid.
Aseta koogivormi pohjale yx koogipohi,immuta.
Tosta kohupiimasegu koogivormi,silu pealt yhtlasex & kata teise immutatud koogipohjaga.
Pressi korralikult kokku & aseta 24 h kylma toidukilega kaetult.
Kaunista soelutud kakao pulbriga enne serveerimist.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...