Tuesday, December 22, 2015

SAXA HAPUKAPSA PIIRAKAS


Pohi:
3 dl jahu
125 g void
50 g riivitud juustu
1 muna

Taidis:
100g suitsuvorsti voi suitsupeekonit
1 riivitud porgand
1 sibul,hakitud
3 keedetud muna
1 kanapuljongi kuubik
1-2 klaasi hapukapsast,norutatud
1 klaas hapukoort
2-3 muna
sool,pipar
petersell

Soelu jahu kaussi,lisa kylm voi & riivitud juust
Napi koik labi kuni saad somera segu.
Lisa muna & matsi kokku taignax.
Rulli jahusel laual lahti & kata 23 cm lahtikaiv kypsetuspaberiga kaetud koogivormi pohi & seinad taignaga.
Jahuta 20 min & siis eelkypseta 200C juures 10 min.Vota ahjust.
Samal ajal prae vorstid voi peekon & sibul  vois.
Lisa porgand,hapukapsas,puljongikuubik.Maitsesta.Kypseta koik labi kuni valmis.
Lisa hakitud keedumunad.
Tosta taidis pohjale.
Sega kokku hapukoor & lahtiloodud munad,maitsesta soola,pipraga.Vala taidisele.
Kypseta 200C juures 35-40 min voi kuni ilus kuldkollane.
Raputa peale hakitud peterselli.
Lase vaheke jahtuda enne serveerimist.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...