Wednesday, February 23, 2011

Shokolaadi Rull Granadilli & Banaanidega




175g tumedat shokolaadi
5 muna
125 g suhkrut
4 granadilli
200 ml vahukoort+1 spl vanilli tuhksuhkrut
2 banaani

Eelsoojenda ahi 180C.
Voita & kata kypsetusplaat kypsetuspaberiga,siis omakorda voita paber.
Sulata shokolaad.Vaata Siit
Vahusta munakollased suhkruga kuni helekollane.
Sega sisse sulatatud shokolaad.
Vahusta munavalged napuotsa soolaga kuni hoiab vormi,aga mitte vaga kovasti vahus.
Tosta veerand munavalgest shokolaadisegusse,sega labi,et see vedelam olex,sii lisa ylejaanud munavalged.Sega ilusti kiirelt kuni segunenud.
Vala taigen kypsetusplaadile,silu yhtlaselt laiali.
Kypseta 20 min,siis keera suhkruga kaetud kypsetuspaberile.Jahuta ratikuga kaetult.
Tosta vahustatud vahukoor koogile,kata banaaniviilude & granadillidega.
Paberi abil keera rulli.
Serveerida voib vaarika kastmega..

See rull jaab  krobe & shokolaadine valjast.Monus hapu & magusa kombinatsioon..Jahu siia yldse ei lahe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...