Friday, January 28, 2011

Ungari Sealiha Guljash





500 g sealiha
2 sibulat,hakitud
1 spl  paprika pulbrit
2 kyyslaugu kyynt
1 spl tomati pyreed
1 spl jahu
puljong 750 ml vesi+1 kanapuljongi kuubik

30 g peterselli
150 ml hapukoort

Loika sealiha umbes 2 cm kuubikutex.
Kuumuta oli pannil & prae sibulad.
Lisa sealiha tykid & pruunista.
Sega hulka kyyslauk,paprika pulber & tomati pyree.Kypseta moni minut ning lisa sool,pipar & jahu.Sega hasti labi ning vala juurde puljong.
Nyyd jata kaane alla hauduma vaixel tulel kuni 2 h.
Kui vaja void vahepeal keedetud vett juurde lisada.
Serveeri keedukartulitega,hapukoore & hakitud peterselliga.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...