Thursday, August 25, 2011

Kartuli & Hakkliha Ahjuvorm


250 g hakkliha
500 g kartulit,keeda
150 ml piima
1 suur sibul,haki
2-3 kyyslaugu kyynt,viiluta
2-3 porgandit,viiluta
400 g purustatud tomateid(konserv)
150 maisi
200 g herneid
1 lihapuljongi kuubik+ klaas keedetud vett
1 spl jahu
1 tl kuivatatud basiilikut
sool,pipar
hakkliha maitseainet
30 g riivitud juustu peale soovi korral

Pruunista hakkliha kyyslaugu & sibulaga.Maitsesta.
Lisa porgandid,pruunista.
Lisa herned,mais,purustatud tomatid,vala peale jahuga segatud puljong & hauta ca 20-30 min,kuni kogu kupatus on ilusti paxenenud,maitsesta veel kui vaja.
Vala hakkliha & aedvilja segu voitatud ahjuvormi.
Valmista puder kartulist & piimast & tosta hakkliha segule voi pressi lihtsalt labi kartuli pressi.Riivi peale juustu voi ohukesed voi viilakad.
Kypseta 200C juures 20-30 min voi kuni ilusti pruunistunud.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...