Wednesday, August 3, 2011

Puraviku Kaste


Pruunista tykeldatud puravikud vois.
Lisa hakitud sibul,kuumuta kuni klaasjas.
Sega 1-2 spl jahu 500 ml piimaga & vala see seentele.
Maitsesta soola & pipraga.
Hauta kuni kaste on paxenenud.
Raputa peale hakitud peterselli.
Serveeri keedetud varske kartuli,porgandi & kaalikaga..

Veel Maitsvaid Ideid:
Suvikõrvitsa- kukeseene leib:Maitse asi
Eestimaine vegan õhtusöök:Köki-möki
Lasanje hakkliha ja kukeseentega:Minu tegemistest köögis
Pasta Bolognese(metsseahakklihaga):Vanapere köögikatsetused
Täidetud portobello seened: TOIDUJUTUD
Seene-kartulisalat: Paprika
Juustused friikartulid seente ja sibulaga:Delight Cafe
Austraaliapärane kana pajaroog:mmm...Food :)
Lihtne kanawok:Mees Köögis
Seenesalat:Kairiti ajaraamat...
Kuuseriisikad omas mahlas:Profa köögipool

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...