Tuesday, August 2, 2011

Rabarbri Mannavaht Valge Shokolaadi Kreemiga


6-7 rabarbrit,viiluta
1 l vett
200 g suhkrut
11/2-2 dl mannat

Keeda rabarbritykid veega pehmex.Lisa suhkur.
Puista manna keevasse vette pidevalt segades.
Hauta moni minut kuni paxeneb.
Jahuta puder & klopi kohevax vispli voi mixeriga.

Serveeri Valge Shokolaadi Kreemiga:
2 dl vahukoort
200 g valget shokolaadi

Lase koor keema,vota tulelt & sega sisse tykeldatud shokolaad kuni taielikult sulanud & ilus kreemine.
Nirista kreem rabarbrivahule,kaunista vaarikatega.
Kreem seisab kylmkapis pea nadala kui keegi enne seda pintslisse ei pista..Muutub rohkem voitaolisex,siis saabki seda ka saiale maarida..

Veel Retsepte Rabarberiga:
Rabarberikeeks mandlilaastude ja kardemoniga:Silja, Food & Paris
Rabarberi-mandlikreemipirukas:Maitse asi
Rabarberi-toorjuustukook:Katsetused köögis
Maasika-rabarberi-juustutort:TOIDUJUTUD
Pisarakook:Delight Cafe.
rabarberist ja jogurtist:da vahta residence
Apelsinine rabarberivorm mandlilaastudega:Maitse asi
Martsipani-rabarberikeerud:Vanapere köögikatsetused
Rabarberimoosid:Vanapere köögikatsetused
Maasika & Rabarberi Supp Vanilje Jäätisega:Katile

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...