Põhi:
200 g shokolaadikypsiseid shokolaaditykkidega
100g sulatatud võid
Täidis:
400 g kohupiima kreemi
1 dl suhkurt
1 tl vaniljesuhkurt
0.5 sidruni mahl
3 tl zelatiini + 6 tl vett
2 dl vahukoort
Kate:
1 purk kompottkirsse
5 dl kirsimahla ( kompoti vedelikku)
2 spl suhkurt
0.5 sidruni mahl
3 tl zelatiini + 6 tl vett
Jahvata kypsised puruks & sega need sulatatud võiga. Vajuta saadud mass 28 diameetrise lahtikäiva koogivormi põhja & pane see külmkappi seisma.
Mõlemad zelatiinikogused eraldi kaussidesse veega paisuma panna. Pane kirsid nõrguma ( vedelik jäta alles)
Pane toorjuust kaussi & lisa sellele suhkrud ja sidrunimahl. Vahusta vahukoor.
Sulata vesivannil üks kogus zelatiini. Lase sellel natuke jahtuda & lisa toorjuustu segule. Viimasena lisa vahukoor & sega ettevaatlikult segamini.
Kalla saadud segu koogivormi ja aseta pooleks tunniks külma.
Seni sulata teine zelatiinikogus vesivannil ja lisa kompotivedelikule ( koos suhkru & sidrunimahlaga). Võta kook külmkapist välja & lao sellele kirsid. Kõige peale kalla ettevaatlikult, et kirsid laiali ei läheks, kompotivedelik.
Lase koogil kapis üleöö seista.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.