Saturday, November 13, 2010

Ploomikook


125 g võid
200 g jahu
1/2 tl küpsetspulbrit
1 muna
4 spl suhkrut

Kate:
500 g ploome
150 g jahu
75 g void
75 g suhkrut
75 g pähkleid


Valmistamine:
Hõõru või suhkru ja munaga ühtlaseks.Lisa vähehaaval omavahel segatud jahu ja küpsetuspulber.
Jaota taigen ühtlaselt 24cm läbimõõduga ümmargusse koogivormi ning eelküpseta ahjus 200 kraadi juures ca 5 minutit.
Eemalda ploomidelt kivid ning aseta koogipõhjale lõikekoht allapoole. Raputa peale natukene suhkrut.
Haki lõikelaual jahu, või ja suhkur. Raputa puru koogile,puista üle pähklitega ja küpseta ahjus kuskil 20 minutit kuni ploomid on kenasti läbi küpsenud.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...