Saturday, November 13, 2010

Maailma parimad kaerahelbekypsised

Ligi 100 kypsist

250 g suhkrut
200 g margariini
6 muna
500 g kaerahelbeid
200 g jahu
150 g kuivatatud johvikaid,rosinaid, Goji-marju jne.
100 g valget shokolaadi, tykeldatuna

Vahusta margariin suhkruga.
Lisa yxhaaval juurde munad.
Seejarel sega sisse kaerahelbed ja jahu.
Koige viimasena puista taignasse marjad ja peenex hakitud valge shokolaad, sega koik labi.
Vota umbes teelusika tais tainast,vormi ymmargusex,siis vajuta laiax.
Kypseta 175 kraadi juures ca 25 minutit, ehk seni kuni kypsised on pealt kuldpruunid.

Kypsiste autori leiad siit:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...