Saturday, November 13, 2010

Ploomi Mannavaht

~ 1 kg ploome,kivid eemaldada,poolita
250-300 g suhkurt
1250 ml vett
200-250 ml mannat
Pane ploomid 250 ml vee & suhkruga kaane alla keema kuni pehmed.Lisa ylejaanud vesi,lase keema.
Kiirelt segades puista vahehaaval ploomidele manna,lase uuesti keema paarix minutix.
Vota nyyd tulelt & jahuta.
Vala suurde kaussi & vahusta mixeriga kuni monus vaht valmis.Kogus suureneb tunduvalt .
Serveeri kylma piimaga.

1 comment:

  1. Suur tänu retsepti eest! Tegin seda täna magusatest ploomidest. Retseptist sai hiigelkoguse, aga mannat oli liiga vähe (panin ca 190ml) ja jäi väga vedel. Kui sain valmis, keetsin uuesti kuumaks ja lisasin veel ca 190ml mannat. Suhkrut panin ka veel juurde. Väga maitsev sai! :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...