Saturday, November 13, 2010

Rabarberi kook biskviiditaignast kattega

Valmista liivataigen :

300 g jahu
200 g võid
100 g suhkrut
1 muna
0,5 sidruni riivitud koor

Soelu jahu kaussi, lisa suhkrud ning voitykid. Haki noaga taigen ning lisa lahtioodud muna, noaga 'loika' taigen labi ja suru mone kiire kaeliigutusega tainas pallix kokku. Tainapalli voib kaetult jahedasse u pool tunnix panna voi siis kypsetuspaberile kohe lahti rullida, plaadile panna ning samuti jahedasse.

Kuumuta ahi 200 C. Lahti rullitud tainale tee kahvliga augud ning kypseta u 10 min.

Valmista ette taidis:
700 g rabarberitykke, ca 150 gr suhkrut,1 tl kaneeli.

Kate:

5 muna
6 spl suhkrut
5 spl jahu
2 spl tarklist

Eralda munavalged kollastest.Munavalged vahustada tugevax vahux,lisada vahehaaval suhkur,vahustada veel,kuni vaht on tihe ja pysiv.Siis segada munavalgevahu hulka munakollased vaheldumisi soelutud jahu ja tarklise seguga.

Muretaigna põhjale vala peale rabarberitükid, kaneel ja suhkur ning biskviiditaigen.
Küpseta moodukas kuumuses 25 min.Valmis koogile sõelu tuhksuhkrut.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...