Kogus on moeldud 4-le inimesele
~ 500 g ploome
50 ml Vana Tallinnat,konjakit voi apelsini likoori150 g jahu
75 g void
75 g suhkrut
100 g pahklisegu,tykeldatud(sarapuu pahklid & kreeka pahklid sobivad koige paremini,void lisada ka rosinaid)
50 g shokolaadi,hakitud
Loika ploomid neljax,jaota nelja vaixe voitatud kuumakindla magustoidukausi vahel.
Pritsi peale likoori voi konjakit nii nagu soovid.
Puista yle veel vahese suhkruga.Oleneb kui magusad ploomid juba ise on..
Kate:
Pane kokku jahu,voi & suhkur,haki noaga labi.Sega sisse pahklid & shokolaad.
Tosta kate ploomidele.
Kaunista veel mone pahkliga.
Kypseta 200C kaes ca 30-40 min,kuni ilusti pruunistunud.
Serveeri kuumalt vanilje jaatisega.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.