Tuesday, February 8, 2011

Fanta & Apelsini Marmelaad Shokolaadiga

Saab 750 ml marmelaadi

750 g apelsine,kooritult
1 klaas sukrut
500 ml fantat
50 g shokolaadi,hakitud
Poole apelsini & sidruni koor,ilusti puhastatud,loika peenikestex ribadex.

Kuumuta pestud purgid ahjus.
Tykelda apelsinid & pane fantaga keema kuni pehme.
Aja labi soela & pane tagasi tulele koos suhkru & apelsini -& sidruni koortega.
Keeda kiiresti umbes 20 min kuni marmelaad lusikaga taldrikule tostes hangub.
Tosta marmelaad purkidesse & kohe sega sisse ka shokolaad,et see natuke sulax aga mitte taielikult ei segunex marmelaadiga.Shokolaadi voib ka ette sulatada & siis sisse niristada.
Sulge purgid.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...