Thursday, February 3, 2011

Karri Kana Majoneesiga


4 kondita kanafileed
1 loorberi leht
2 vaikest sibulat,hakitud
1 porgand,viilutatud
sool,pipar
4 pipratera
1 spl oliivoli
2 tl karrit
2 tl tomati pyreed
poole sidruni mahl
300 ml majoneesi,(provansaal)
150 ml hapukoort
2 spl hakitud peterselli

Aseta kana potti koos loorberi,1 hakitud sibula & viilutatud porgandiga.
Kata veega,lisa 1/2 tl soola & pipraterad.
Keeda tasasel tulel kaane all 20 min.
Vota tulelt,tosta kanafileed valja taldrikule.
Kuumuta 1 sibul eraldi pannil olis 2-3 min kuni pehme aga mitte pruunistunud.
Sega sisse karri,kanapuljong,tomati pyree & sidruni mahl.Keeda ca 10 min kuni kaste paxeneb.
Loika jahtunud kanafileed umbes 2 cm viiludex.
Sega kokku majonees & hapukoor,lisa kastmele.Maitsesta soola & pipraga.
Tosta kana kastmesse.Lase seista moned minutid enne serveerimist.
Parim riisiga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...