Wednesday, February 9, 2011

Lihapallid Tomatikastmes


Lihapallid:
500 g hakkliha
1 riivitud sibul
55 g riivsaia
1 lahtiklopitud muna
25 g peterselli,hakitud
sool,pipar

Tomatikaste:
5 suurt kyyslaukugyynt,purustatud
1 sibul,hakitud
2 paprikat,tykeldatud
2-3 tomatit,tykeldatud
400 g purustatud tomateid
sool,pipar,tshilli

Lisax veel 2 suurt sibulat,peenelt viilutatud
200 g kylmutatud herneid

Sega koik lihapallide ained kokku,maitsesta,veereta pallid & pane kylmkappi 20 minutix.
Valmista tomatikaste.Prae kyyslauk,sibul & paprika kuni pehmed,aga mitte pruunisatatud.
Lisa tomatid & purustatud tomatid,maitsesta soola & pipraga,vahese tshilliga.
Kuumuta koik ilusti labi.
Samal ajal pruunista lihapallid,lisa sibulad,prae veel moni minut.
Vala tomatikaste yle,hauta madalal kuumusel 20 min.
Lisa herned,kuumuta veel 5-10 min,kuni herned & lihapallid valmis.
Serveeri spagettide voi kartuli pudruga naitex.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...