Friday, February 4, 2011
Pasta Carbonara
500 g Penne Pastat
200 g suitsupeekonit,ribadex loigatud
1 spl oliivoli voi void
2 kyyslaugukyynt,purustatud
4 munakollast
200 ml piima voi koort
50-100 g riivitud juustu
Keeda pasta nagu ette nahtud.
Samal ajal pruunista peekoniribad.
Lisa kyyslayk,kumuta veel labi 30 sek.
Sega kausis kokku munakollased,piim voi koor & juust.Maitsesta.
Kui pasta on keedetud al dente-peaaegu pehme,noruta see & pane potti tagasi.
Lisa ruttu peekon & munasegu & 2 spl hakitud peterselli kui soovid.
Kuumuta vaga vaixel kuumusel kuni kaste muutub kreemisex.Liiga kuumaga laheb muna tykki!
Serveeri kohe riivitud juustuga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.