Sunday, February 13, 2011

Troopiline Lehttaigna Kook


500 g lehttaignat
250 ml vahukoort
vanilla extrakti
50 g tuhksuhkrut
2 kiivit
2 mandariini
2 banaani
Ploomi Kaste: 
4 musta ploomi
50 g suhkrut

Ahi 200C juurde.
Rulli lehttaigen lahti kergelt jahusel laual 30x40 cm.
Aseta ettevalmistatud kypsetusplaadile.Pintselda aared kergelt veega & keera koik servad umbes 2 cm jagu topelt,pressi kergelt kokku.Pintselda servad lahtiloodud munaga.Tee kahvliga pohja augud & kypseta  12 min voi kuni hasti kerkinud & kuldpruun.Vota ahjust & jahuta restil taielikult.
Ploomi kastme tegemisex tykelda ploomid,pane ainult niipalju vett ,et kaetud & keeda kuni pehmed.
Pressi labi soela & aseta tagasi pliidile koos suhkruga.Keeda kergelt labi  kuni suhkur on sulanud.
Jahuta.
Vahusta vahukoor koos tuhksuhkru & vanilliniga.
Viiluta puuviljad.
Tosta vahukoor jahtunud koogi pohjale.
Sati puuviljad peale.
Serveeri kohe ploomi kastmega.
Void teha ka individuaalsed koogid,siis loika taigen enne kypsetamist soovitud suuruse & kujuga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...