Wednesday, February 16, 2011

Juustu & Tomati Saiakesed


400 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
1 tl suhkrut
30 g void
250 ml sooja vett

1-2 spl tomati pyree
sool,pipar
100g riivitud juustu
125 g mozarella juustu
225 g kirsstomateid

Valmista parmitaigen.
Pool veest lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Rulli taigen jahusel laual lahti 30x40 cm.
Maari tomatipyreega.Kui soovid vyrtsikamat,siis puista peale chillit.Kata juustuga.Rulli kokku & pane ratiku alla seisma soojas kohas 30 minutix.
Soojenda ahi 200C juurde.
Loika taigen 8-x.Aseta ettevalmistatud kypsetusplaadile,loikekoht alla.
Topi sisse mozarella tykid,siis poolitatud tomatid,maitsesta soola,pipraga.Raputa veel peale riivitud juustu.
Kypseta 20-25 min kuni valmis.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...