Wednesday, February 16, 2011
Juustu & Tomati Saiakesed
400 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
1 tl suhkrut
30 g void
250 ml sooja vett
1-2 spl tomati pyree
sool,pipar
100g riivitud juustu
125 g mozarella juustu
225 g kirsstomateid
Valmista parmitaigen.
Pool veest lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Rulli taigen jahusel laual lahti 30x40 cm.
Maari tomatipyreega.Kui soovid vyrtsikamat,siis puista peale chillit.Kata juustuga.Rulli kokku & pane ratiku alla seisma soojas kohas 30 minutix.
Soojenda ahi 200C juurde.
Loika taigen 8-x.Aseta ettevalmistatud kypsetusplaadile,loikekoht alla.
Topi sisse mozarella tykid,siis poolitatud tomatid,maitsesta soola,pipraga.Raputa veel peale riivitud juustu.
Kypseta 20-25 min kuni valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.