Thursday, February 17, 2011
Seesami Kuklid
400 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
1 tl suhkrut
30 g void
250 ml sooja vett
100 ml hapukoort
Valmista parmitaigen.
Pool veest lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm & lopux hapukoor.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Vormi vaixed patsid,aseta kypsetusplaadile sooja kohta ratiku alla kerkima umbes 30 min.
Pintselda lahtiloodud munaga.Puista peale seesamiseemneid
Kypseta 250 C juures 12-15 min voi kuni ilsuaratavalt kuldpruunid.
Hapukoore asemel olen kasutanud ka leivajuuretist,nii hea...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.