Tuesday, February 22, 2011

Õuna Saiarull

400 g jahu
25 g parmi
1 tl soola
2 spl suhkrut
30 g void
250 ml sooja vett
100 ml hapukoort
Taidis:
3 ouna
peotais rosinaid
peotais pahkleid
pool sidrunit
50-100 g suhkrut
kaneeli
void taigna pintseldamisex
1 lahtiloodud muna munapesux,ei juhtu midagi kui yldse ei kasutagi.

Valmista parmitaigen.
Pool veest lase keema,vala voile peale,sega kuni sulanud.Lisa ylejaanud kylm vesi.Peaxid saama kaesooja segu.
Vala juurde jahu,sool & suhkruga sulatatud parm & lopux hapukoor.
Sotku tainast umbes 5 min kuni hakkab kate kyljest lahti looma.
Kata kauss toidukilega & pane sooja kohta kerkima 40 min voi kuni kogus kahekordistunud.
Rulli lahti jahusel laual,voita kergelt & kata taidisega.
Rulli kokku suurex vorstix,napista koik otsad kinni & tosta ahjuplaadile sooja kohta ratiku alla kerkima umbes 30 min.
Pintselda lahtiloodud munaga.
Kypseta 200 C juures 30-40 min voi kuni valmis..
Kata tuhksuhkruga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...