Wednesday, February 9, 2011

Tagurpidi Pirni - Šokolaadi Kook Banaani & Granadilliga


1 banaan,viilutatud
2 granadilli,hooru labi soela mahl valja(mida rohkem kortsus granadill on,seda maitsvam!)
3 vaikest pirni,viilutatud
100 g void,toasooja
100 g suhkrut
2 muna
75 ml piima
75 g jahu
50 g tumedat shokolaadi (75%),sulatatud Vaata kuidas shokolaadi sulatada
1 spl vanilla extrakti
40 g kakao pulbrit

Eelsoojenda ahi 180C.
Laota 20 cm labimooduga lahtikaiva koogivormi pohjale kypsetuspaber.
Laota pirnid & banaanid vormi pohjale,pritsi yle granadilli mahlaga.
Vahusta voi & suhkur.Vahehaaval loo sisse munad,piim & vaheke jahu.
Sega sisse shokolaad & vanilliin,seejarel ylejaanud jahu & soelutud kakao pulber.
Tosta segu yle puuviljade.kypseta 25-30 min kuni valmis.Kontrolli tikuga.
Jahuta taielikult vormis.
Raputa tuhksuhkurt serveerimistaldrikule (et kook taldriku kylge ei kleepux),siis keera kook peale.
Eemalda ettevaatlikult kypsetuspaber.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...